HARDCORE TRAINING!!!

luni, 21 martie 2011

Piept - antrenament cu gantere

Daca studiati mituri si legende sau folclor popular, o sa observati ca un piept puternic reprezenta imaginea virilitatii si a eroismului. Un piept puternic este ceva pe care toata lumea il recunoaste.
Aproape oricine poate sa isi imbunatateasca musculatura pieptului prin efectuarea unor exercitii piept care se bazeaza pe ridicarea de greutati cu cea mai putina cunostinta de cauza. Acum, va aratam cum puteti sa va dezvoltati cu succes un piept puternic cu ajutorul acestor exercitii piept cu greutati.

Impins cu gantere in plan inclinat

Pentru a va dezvolta pectoralii superiori, puneti banca de exercitii cu spatarul la un unghi de 30 grade, aceasta este zona unde aceste exercitii piept vor avea efect maxim asupra acestei zone. Ridicati greutatea pana la nivelul umerilor, mentinand zona superioara a bratelor paralela cu podeaua si coatele la aproximativ 90 de grade.
Urmati o traiectorie in forma de triunghi in timp ce ridicati greutatile. Greutatile ar trebui sa se intalneasca deasupra zonei mediane dintre piept si umeri. Vizualizati o miscare lenta de ridicare a greutatilor si concentrativa asupra contractiei pieptului. Coborati greutatile mai lent decat le ridicati. Accentuand miscarea eccentrica(de coborare) va imbunatati puterea si coordonarea miscarii de ridicare.

Impins cu ganterele in plan drept

In cadrul exercitii piept acest exercitiu este unul foarte important pentru dezvoltarea pectoralilor. Incepeti sa ridicati greutatile cu partea superioara a bratelor paralela cu podeaua, si tineti incheieturile fixe si drepte. Miscati greutatile in sus descriind o miscare triunghiulara pana ce se intalnesc deasupra zonei mediane a corpului. Descrieti aceeasi miscare si pe coborare pana cand partea superioara a bratelor este putin sub zona unde sunt paralele cu podeaua. Niciodata nu ridicati greutati in viteza cand efectuati exercitii piept, trebuie sa aveti controlul si concentrarea de a pastra o forma corecta a miscarii exercitiului tot timpul. In niciuncaz nu ridicati capul sau umeri de pe banca in timp ce efectuati acest exercitiu pentru piept.

Fluturari cu ganterele in plan inclinat

Cand efectuati acest exercitiu piept reglati spatarul bancii de exercitii la un unghi de 30 grade si incepeti in aceeasi pozitie pe care a-ti folosito la exercitiul anterior impins cu ganterele din plan inclinat. Folositi o priza cu palmele paralele, pe masura ce ridicati greutatile incercati sa descrieti o miscare in forma de triunghi, dar de aceasta data putin arcuita. Bratele voastre se vor arcui in exterior pe coborare si in interior pe urcare. Aveti grija ca aceasta miscare de ridicare sa fie dreapta nu balansati in zona abdominala.
 TRAIN HARD!!!

Bodybuilding - Ronnie Coleman Dumbell Bench Press--->> VIDEO


Niciun comentariu: